BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Zaterdag 2020-12-19 te 20.00 tot en met 2020-12-19

soort aktiviteit :

Vergadering

Nostalgie

dit gaat door in : Ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen :

Meestal wordt deze laatste ledenvergadering van het jaar gebruikt om een overzicht te geven van de voorbije verschillende activiteiten die in de loop van het jaar hebben plaatsgevonden.

Dit jaar is door COVID – 19 het programma niet alleen doorééngegooid, maar zijn verschillende activiteiten niet kunnen doorgaan. Vandaar dat wij op deze vergadering iets anders gaan brengen dan “nostalgie”.

Anno 2020 was een belangrijk jaar voor onze club. Wij moesten verhuizen naar een andere locatie. Van deze ledenvergadering gaan wij dan ook gebruik maken om via een PowerPointpresentatie jullie een overzicht te geven hoe dit tot stand is gekomen, onder andere de halsbrekende werken die uitgevoerd werden om dit lokaal fatsoenlijk in te richten.

Dank zij de hulp van verschillende leden, enkele in het bijzonder (!), zijn wij erin geslaagd om dit tot een goed einde te brengen.

Aan de hand van menige plaatjes, zowel in alle ernst genomen als enkele ludiekere taferelen, zal er worden geprobeerd om er een gezellige avond van te maken!

 

Komt dat zien, komt dat zien!

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht