BBAT-logo

Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumhouders
KALENDER

schakel-logo
   
 

Detail van geselecteerde activiteit

Vrijdag 2023-02-03 te 20.00 tot en met 2023-02-03

soort aktiviteit :

Voordracht

“Help mijn man is aquariaan” - Jos de Kraker

dit gaat door in : ons lokaal
en wordt georganiseerd door :

Aquarianen Gent vzw.

Meer inlichtingen :  Met een lach, een traan en een kwinkslag wordt in de voordracht van deze avond: “Help, mijn man is aquariaan” ! het wel en wee vertolkt en uitgediept van 50 jaar aquaristiek bedrijven ten huize van de spreker   Jos de Kraker. 

Van een beginner die met vallen en opstaan de eerste beginselen van de aquariumhobby onder de knie probeert te krijgen op een kwart vierkante meter met veel smossen, hulp en goede raad tot de crack die op z’n top 100x zoveel onderwaterbiotopen onderhield en ze zelfs opzocht. 

Z’n vrouw zag hij nog door een raam van het vliegtuig vrolijk lachen dacht hij of was het een grimas omdat zij nu meerdere weken alleen was en bij mocht springen om de bakken met vis te voeren, te verversen, te controleren op de temperatuur en of ze aten ? Gelukkig heeft hij ook 3 dochters maar of die allemaal in het viskot gaan bijspringen ?  

Hoe het ook zij al deze leuke en fascinerende momenten van de aquariumhobby komen aan bod tijdens deze voordracht zodat er voor elkeen wat opgepikt kan worden.  

Komt allen ! 

E-mail :
website :

indien voor deze activiteit bijlagen beschikbaar zijn vindt u ze hieronder

 

Terug naar overzicht